YOU.FO TOTAAL PAKKET

Aantal

€ -

(€ - incl. BTW

Beschrijving

Het YOU.FO totaalpakket is een ideale set voor groepsgebruik, de samenstelling van de set is dusdanig gemaakt dat je direct in staat bent om YOU.FO als activiteit aan te bieden. 

De set bevat:

YOU.FO stick:

De YOU.FO Stick is een unieke werpstok waarmee je de Basis Ring kunt werpen. Dit uitdagende spel en aerodynamisch ontwerp van de Stick en Basis Ring, zorgen voor een unieke beleving. Speel YOU.FO tijdens de schoolsport, in het park tijdens een BBQ of op het strand tijdens vakantie, je raakt niet uitgespeeld.

YOU.FO ring:

Deze aerodynamische dubbele ring zorgt voor een ideaal vlucht. I.c.m. de speciaal ontworpen stick biedt het de ideale combinatie voor deze innovatieve sport en spel beleving.
 

Easy to Play Fun to Master

YOU.FO biedt voor iedere speler een uitdaging, speelplezier en een unieke ervaring. Het is snel en leuk! Een eerste worp vraagt om enige techniek, maar eenmaal onder de knie geeft het een kick om de Ring te werpen, te vangen en te scoren!

Voor de zakelijk eindgebruiker die meer uit dit unieke spel wilt halen is er de mogelijkheid tot het volgen van de train-de-trainer workshop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 • YOU.FO is een bekroond nieuw sportspel van eigen bodem (Amsterdam)
 • YOU.FO is een hybride van Lacrosse en Ultimate Frisbee
 • YOU.FO totaalpakket is ideaal voor groepsgebruik

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • You.Fo
  YOU.FO - 'Easy to Play Fun to Master'

  You.Fo biedt voor iedere speler een uitdaging, speelplezier en een unieke ervaring. Het is snel en leuk! Een eerste worp vraagt om enige tec...

  Lees meer
 • Sport & Spel algemeen
  Sport & Spel algemeen

  OutdoorPro heeft ook een ruim assortiment aan Sport & Spel materiaal voor bijvoorbeeld scholen, campings & verenigingen. Dit assort...

  Lees meer