SKYLOTEC PBM DESINFECTIEMIDDEL

Aantal

€ -

(€ - incl. BTW

Beschrijving

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) moeten regelmatig schoon gemaakt worden om zo te voorkomen dat ziekteverwekkers zich nestelen. Dit geldt voornamelijk voor materialen die gebruikt worden door meerdere personen of door hulpdiensten. Het Skylotec desinfectiemiddel is speciaal ontwikkeld voor PBM's en is een krachtig desinfectiemiddel dat niet de sterkte van de materialen aantast. 

Geschikt voor textiel
Dit desinfectiemiddel is geschikt voor textiel webbing van bijvoorbeeld harnassen of leeflijnen. Daarnaast kan het direct worden gebruikt en hoeft dus niet verdund te worden. Binnen slechts 5 minuten zijn 99% van alle bacteriën verwijderd van het textiel. De levensduur en sterkte van de materialen wordt niet beïnvloed.

Gebruikerstips
Maak eerst met water de gordels of lanyards vrij van zichtbaar vuil. Breng vervolgens het desinfectiemiddel aan, dit mag worden ingeborsteld met een zachte borstel.  
Als laatste is het belangrijk om het materiaal af te spoelen met water en op een juiste manier te laten drogen (niet in direct zonlicht). 

Plus- en minpunten

 • Verminderd niet de sterkte van de persoonlijke beschermingsmiddelen
 • Makkelijk uw PBM's schoonmaken.
 • Binnen slechts 5 minuten zijn 99% van de bacteriën verwijderd.
 • Let op: lees altijd de aanvullende reinigingsinstructies van de producten die u gaat reinigen

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen vragen over dit product gesteld.

Kennis & informatie

 • EN 15567 Veiligheidsnorm voor klimparken en klimbossen
  EN 15567 Veiligheidsnorm voor klimpark en klimbos

  Speciaal voor de zogeheten ropes courses (touwbanen, klimparken, klimbossen etc.) is er een EN-norm ontwikkeld; de EN 15567. De EN 15567 ...

  Lees meer
 • Normeringen en CE markeringen
  EN normering & CE markering klimmaterialen

  Wanneer er gebruik gemaakt wordt van PPE (Personal Protective Equipment - klimmateriaal)  is door de Arbo gesteld dat ieder artikel: ...

  Lees meer
4.5 5
"Ik had een product binnen gekregen precies zoals ik dat besteld had, maar niet de juiste maat bleek te zijn voor mij. Retour zenden was geen probleem."
4,6 1677
OutdoorPro
9.1 out of 10 stars 1677 votes