• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

Active Constructions Services BV

OutdoorPro werkt sinds enkele jaren samen met Active Constructions. Active Constructions is de toonaangevende partij voor recreatiebedrijven die hun park of gebied een belevingsimpuls willen geven middels de realisatie van een klimpark of klimbos. De parken worden op een innovatieve en duurzame manier gebouwd en er wordt altijd rekening gehouden met al reeds aanwezige natuurwaarden. Naast het ontwerp en de bouw van een klimpark of klimbos verzorgt Active Constructions ook de keuring, certificering, onderhoud en trainingen van het personeel. Hiermee wordt er getracht een duurzame relatie op te bouwen met oog voor de klant.Alle door Active Constructions gebouwde klimparken en klimbossen voldoen aan de geldende Europese veiligheidsnormen (EN-15567-01 en 02) en worden voor oplevering gekeurd en gecertificeerd.

Website: www.activeconstructions.eu

Email: info@activeconstructions.eu

Telefoon: M: +31-(0)653945731 // T:  +31-(0)307117302

Een klimpark (ook wel touwenparcours genoemd) staat garant voor uitdaging, avontuur en plezier. Een parcours op hoogte, waar jong en oud (vanaf 120 cm. tot 130 kg.) op een veilige en avontuurlijke manier kunnen klimmen en klauteren. Voor de bouw van een klimpark of adventure park bent u niet afhankelijk van de aanwezigheid van geschikte bomen. Op vrijwel elke locatie, ook indoor, kunnen wij een klimpark bouwen. De opzet en invulling van het klimpark kunnen volledig op de beoogde doelgroepen, op de gasten worden afgestemd. Door variaties aan te brengen in de hoogte van de parcours en de moeilijkheidsgraad van de hindernissen, kan de toegankelijkheid en attractiewaarde van het klimpark volledig worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarnaast zijn er verschillende veiligheidssystemen, waardoor u de methode kunt kiezen die het best bij uw exploitatiemodel past.

Een parcours op hoogte tussen de bomen staat garant voor een onvergetelijke ervaring in de natuur. Active Constructions kan een klimbos bouwen waar jong en oud op een veilige en avontuurlijke manier kunnen klimmen. Voor een klimbos is het van belang dat er voldoende geschikte bomen aanwezig zijn. Indien nodig kunnen er houten palen worden toegevoegd, deze worden volledig geïntegreerd in het parcours. De opzet en invulling van het klimbos kunnen volledig op de beoogde doelgroepen, op uw gasten worden afgestemd. Door variaties aan te brengen in de hoogte van de parcours en de moeilijkheidsgraad van de hindernissen, kunnen de toegankelijkheid en attractiewaarde van het klimbos volledig worden afgestemd op uw specifieke wensen. Daarnaast zijn er verschillende veiligheidssystemen, waardoor u de methode kunt kiezen die het best bij uw exploitatiemodel past.

  • Avontuurlijk
  • Duurzaam en boomvriendelijk
  • Onderscheidend
  • Sturend op succesvolle exploitatie voor de klant
  • Bereikt grote doelgroep
  • Beleving

Terug naar boven