Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

VeBON

OutdoorPro is "Buitengewoon lid" van De VeBON, dat staat voor Vereniging van Buitensport Ondernemingen Nederland, is dé brancheorganisatie voor ondernemend Nederland in de buitensport. Vele bedrijven die  activiteiten in Nederland en de Ardennen aanbieden zijn aangesloten bij de VeBON. De VeBON biedt ondersteuning en advies aan haar leden bij de organisatie en het uitvoeren van activiteiten. Daarnaast is zij belangenvertegenwoordiger van haar leden in de buitensportbranche.

De VeBON draagt er zorg voor dat haar leden de klanten van duidelijke informatie voorzien door middel van algemene voorwaarden die speciaal voor de buitensport zijn ontwikkeld. Bedrijven die bij de VeBON aangesloten zijn, zijn bewust bezig met hun omgeving en hebben respect voor natuur en milieu. Daarnaast wordt er extra aandacht besteedt aan de veiligheidsaspecten van de door de bedrijven geboden activiteiten. Elk VeBON lid dient verplicht te werken met een speciaal veiligheidssysteem dat ieder jaar door TÜV Service Check Nederland wordt gecontroleerd en te beschikken over een ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering.

Door middel van door de VeBON opgestelde competentieprofielen voor buitensportinstructeurs, wordt er door de VeBON bedrijven zo veel mogelijk gewerkt met professionele en deskundige begeleiders. Deze bedrijven zijn verplicht te werken met gecertificeerde materialen die te vertrouwen zijn. Materialen worden regelmatig gecontroleerd waardoor, indien nodig,  onderhoud kan worden gepleegd of tot vervanging kan worden overgegaan.

VeBON & OutdoorPro
Sinds 2006 mag OutdoorPro zich als gespecialiseerd leverancier van buitensportproducten "Buitengewoon lid" van de VeBON noemen. Dit lidmaatschap geeft de professionaliteit van OutdoorPro aan en biedt, door deze bijzondere status, unieke kansen tot informatie-uitwisseling binnen het netwerk van de VeBON. 

Voor meer informatie over de Vebon klik hier.