Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Vacature OutdoorPro: Klantgerichte Outdoor Professional

OutdoorPro (www.outdoorpro.nl) is dé gespecialiseerde groothandel voor actieve organisaties in de Benelux. Wij voorzien hen van advies en producten op het gebied van klimsport, recreatie, boogschieten, paintball, etc. We hebben de afgelopen twaalf jaar een brede klantengroep opgebouwd in Nederland en België.

Klanten waarderen ons snelle schakelen, verstand van buitensport zaken en persoonlijke benadering. In verband met het intern doorschuiven van functies komt er vanaf 1 april (startdatum in overleg) een leuke vacature vrij voor Klangerichte Outdoor Professional!

TradingPro BV
Ons bedrijf bestaat uit drie labels (zie hieronder). Ons bedrijf heeft acht vaste personeelsleden en altijd 2-3 stagiaires. We werken vanuit Oosterhout, waar we aan de rand van het bos ons kantoor hebben. We hebben een jong en sportief team, waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft én pakt. Hierdoor versterken wij elkaar en groeit ons bedrijf. Wij zijn actief in niches, waarbij we ons online onderscheiden en veel kennis hebben van klant én product.

OutdoorPro
OutdoorPro (opgericht in 2006) richt zich op actieve organisaties in de Benelux, van outdoorbedrijf in de Ardennen tot evenementenorganisatie op het strand. Wij beleveren onze klanten met materialen om hun activiteiten uit te kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan paintball, boogschieten, klimmaterialen en bijvoorbeeld een nieuwe trend als Shoot Out.

SafetyPro
SafetyPro richt zich op alle materialen omtrent veilig werken op hoogte (werken op windmolens, telecom, rope access en bijv tactische omgevingen als politie en defensie). In deze markt hebben we een sterke positie opgebouwd en dagen we deze markt uit met vernieuwing.

Klimwinkel
Sinds januari  2017 hebben wij Klimwinkel overgenomen. Klimwinkel richt zich al meer dan 15 jaar op particuliere klimmers en buitensporters in Nederland en België. Via onze websites klimwinkel.nl, bergsportwinkel.nl, bouldershop.nl, hoogwerkwinkel.nl en slackline.nl kopen zij hun uitrusting bij ons.

Wat voor persoon zoeken wij:

 • Enthousiast en sportief
 • Kan goed verantwoordelijkheid dragen en houdt er van zelfstandig te werken
 • Neemt graag het initiatief
 • Oog voor detail en structuur
 • Aantoonbare ervaring bij / met ons type klanten.
  Je hebt kennis van de belangrijkste activiteiten uit hun activiteitenaanbod (boogschieten, klimmen/klimbossen, paintball). Je zou nu bijv. bij een van onze klanten kunnen werken.
 • De wil om te leren en te ontwikkelen.
 • Pré: Aanwezig netwerk in de buitensport.
 • Pré: woonachtig binnen 30 km van Oosterhout (Noord Brabant)


Jouw functie-inhoud:

 • Een leuke (starters) functie na in de buitensport of evenementen gewerkt te hebben als instructeur/begeleider/coördinator.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze zakelijke klanten. Je behandelt kordaat en enthousiast hun vragen, offertes en bestellingen. Daarnaast denk je actief mee met oplossingen en de juiste producten.
 • Ongeveer 1 dag per week besteed je aan het actief bezoeken van (potentiële) klanten en klantbeheer. Door de bedrijven én ondernemers te kennen kun je goed adviseren. Hier hoort ook actieve acquisitie bij op basis van ‘warme’ leads.
 • Je bent eindverantwoordelijk voor het productaanbod. Aan de hand van de vraag van onze klanten, vernieuwingen bij onze leveranciers én nieuwe ontwikkelingen in de markt pas je ons productaanbod aan.
 • Ondersteuning bij marketing activiteiten (nieuwsbrieven, social media, etc).


Wat bieden wij:

 • Een platte (8fte) en professioneel georganiseerde organisatie die groeit en veel ambitie heeft.
 • Een goede plek om te werken, met een werksfeer die lol combineert met hard werken. Een 32 of 40 uurs jaarcontract met start in april of mei 2018. Bekijk onze social media kanalen (zie Facebook of Youtube) voor een indruk. 


Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvang ik graag jouw sollicitatie vóór maandag 5 maart per e-mail (ward@outdoorpro.nl). Voor nadere toelichting over de functie kun je mij bellen of e-mailen.

De eerste gesprekken zullen in de week van 5 maart starten

Met sportieve groet,
Ward Luitjes
Eigenaar TradingPro BV
OutdoorPro / SafetyPro / Klimwinkel