Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Marketingspin met gevoel voor e-commerce gezocht!

Marketingspin met gevoel voor e-commerce gezocht!

Per 1 mei aanstaande breiden wij ons team uit met een nieuwe functie! Een uitdagende  starterfunctie in (e-)marketing.  
Tot nu toe zijn de marketingactiviteiten altijd verdeeld onder het team en de eigenaar, echter gezien de groei van ons bedrijf willen we hier meer structuur en aandacht aan geven. In deze functie kun je jezelf volledig richten op onze (e-)marketing. Jij zorgt ervoor dat we ons kunnen blijven onderscheiden (online én offline) en goed in beeld blijven bij onze klanten.

TradingPro BV
Ons bedrijf bestaat uit drie labels (zie hieronder). Ons bedrijf heeft acht vaste personeelsleden en 2-3 stagiaires. We werken vanuit Oosterhout (Noord-Brabant), waar aan de rand van het bos ons kantoor is gevestigd. We hebben een jong en sportief team, waarbij iedereen zijn eigen verantwoordelijkheden heeft én pakt. Hierdoor versterken wij elkaar en groeit ons bedrijf. Wij zijn actief in niches, waarbij we ons online onderscheiden en veel kennis hebben van klant én product.

OutdoorPro
OutdoorPro (opgericht in 2006) richt zich op actieve organisaties in de Benelux, variërend van eenoutdoorbedrijf in de Ardennen tot evenementenorganisatie op het strand. Wij beleveren onze klanten met materialen om hun activiteiten uit te kunnen voeren. Hierbij kun je denken aan paintball, boogschieten, klimmaterialen en bijvoorbeeld een nieuwe trend als Shoot Out.

SafetyPro
SafetyPro richt zich op alle materialen omtrent veilig werken op hoogte, waarbij we momenteel ons aanbod aan het verbreden zijn richting 'veilig werken'. In deze markt hebben we een sterke positie opgebouwd en dagen we de markt uit met onze innovatieve werkwijze en frisse benadering.

Klimwinkel
Per 1 januari 2017 hebben wij Klimwinkel overgenomen. Klimwinkel richt zich al meer dan 15 jaar op klimmers en buitensporters in Nederland en België. Via onze websites als klimwinkel.nl, bergsportwinkel.nl, bouldershop.nl, hoogwerkwinkel.nl en slackline.nl kopen zij hun uitrusting bij ons.

Jouw functie
Als onze marketeer is het jouw belangrijkste taak om ritme en structuur te brengen in onze marketingaanpak.  Je stippelt de acties uit én zorgt daarna dat de acties op het juiste moment worden uitgevoerd. Je hebt een zelfstandige rol, waarbij je gemiddeld per label één dag werkt en de rest van de tijd specifiek zult besteden aan onze e-marketing en onderhouden en vernieuwen van onze websites.
We verwachten niet dat je van al onze producten kennis hebt, maar dat je vooral zorgt dat de bij ons aanwezige kennis op een goede manier online worden getoond én dat onze prestaties online verbeteren.

We proberen de marketing zoveel mogelijk te laten ondersteunen door een stagiair (die door jou wordt aangestuurd).

Profiel
Wanneer pas je goed bij ons in het team en de functie?

  • Enthousiast en gemotiveerd. Je weet van aanpakken.
  • Zelfstandig. Je ziet er uitdaging in om zelf verantwoordelijkheid te nemen, toont initiatief en koppelt dit aan doelgerichte acties.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.  Jij bent onze laatste spellingscheck.
  • Wervend kunnen schrijven. Je weet te overtuigen met de teksten die je schrijft.
  • Affiniteit met buitensport, klimmen en/of werken op hoogte.
  • Goede basiskennis / ervaring e-commerce. Je hebt veel interesse in e-commerce, ziet de ontwikkelingen en kan goed aangeven wat er bij ons beter moet.
  • De functie is perfect voor een starter (0-2 jaar werkervaring)


Wat bieden wij:

  • Een platte en professioneel georganiseerd organisatie die groeit en ambitieus is.
  • Een goede en energieke plek om te werken, met een werksfeer die lol combineert met hard werken.
  • Een 32 of 40 uurs jaarcontract met start rond mei 2017 (eerder kan ook)

 

Spreekt deze vacature jou aan? Dan ontvang ik graag jouw sollicitatie vóór zondag  26 maart per e-mail naar ward@outdoorpro.nl. Voor nadere toelichting over de functie kun je mij bellen of e-mailen.

Gesprekken zullen in de eerste week van april plaatsvinden.

Ik kijk uit naar jouw sollicitatie!

Met sportieve groet,
Ward Luitjes
Eigenaar OutdoorPro/SafetyPro/Klimwinkel