Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

You.Fo

You.Fo biedt voor iedere speler een uitdaging, speelplezier en een unieke ervaring. Het is snel en leuk! Een eerste worp vraagt om enige techniek, maar eenmaal onder de knie geeft het een kick om de Ring te werpen, te vangen en te scoren!

Voor de zakelijk eindgebruiker die meer uit dit unieke spel wilt halen is er de mogelijkheid tot het volgen van de train-de-trainer workshop. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

 • YOU.FO is een bekroond nieuw sportspel van eigen bodem (Amsterdam)
 • YOU.FO is een hybride van Lacrosse en Ultimate Frisbee
 • YOU.FO totaalpakket is ideaal voor groepsgebruik

Oneindig veel speelplezier met verschillende spelvormen!

You.Fo Basic game

Waar je ook bent You.Fo kun je overal spelen; op het schoolplein, in de gymzaal, op het sportveld, grasveldje op de hoek, op het strand of in het bos je kan het niet gek genoeg bedenken en met een You.Fo Set heb je al snel veel plezier.

You.Fo Basic Spelregels
Bij You.Fo Basic scoor je punten door de ring, in het veld van de tegenstander, op de grond te werpen. Ook score je een punt wanneer je tegenstander de ring niet vangt. Bij jou worp buiten het veld, scoort je tegenstander een punt.

You.Fo Basic Veld
You.Fo Basic speel je één-tegen-één of met meerdere tegen elkaar. Als veld kun je bijvoorbeeld een volleyveld of een tennisveld gebruiken, maar je kan natuurlijk ook zelf een veldje uitzetten met een vrije zone.

 • Eigen speelveld met vrije zone

   
 • Volleybalveld

   
 • Tennisveld

   

You.Fo Central

Uitdagende spel met een imposant doel in het midden van het speelveld. Al over spelend de ring door de grote opblaasbare ring werpen bezorgt jou team een punt. Extra punten zijn de verdienen wanneer je teamgenoot de ring vangt nadat deze door de opblaasbare ring is gegooid.

You.Fo Golf

Het doel van You.Fo Golf is het volbrengen van een parcours. Over het parcours, afstand naar keuze, staan verschillende ringen/doelen waar de ring in geworpen moet worden. De winnaar is de gene met het minst aantal worpen aan het einde van het parcours.