Wachtwoord vergeten

U heeft aangegeven dat u uw wachtwoord bent vergeten. U kunt deze aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Klimparken - Klimbossen & OutdoorPro

OutdoorPro is vaste leverancier van inmiddels een groot aantal klimparken en klimbossen in Nederland en zelfs in Europa. Ons assortiment met merken als Petzl en Beal biedt mogelijkheden voor alle soorten van A-kwaliteit valbeveiliging.

Klimpark (indoor & outdoor)
Op vrijwel elke locatie (binnen of buiten) kan een klimpark gerealiseerd worden. Bij een klimpark wordt (in tegenstelling tot een klimbos) niet gebruik gemaakt van bestaande bomen, maar juist van een open ruimte. Door het gebruik van houten palen wordt het parcours gerealiseerd, waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn: hoog, laag, moeilijk, makkelijk, gebruik van touwen, hout, tonnen, enzovoorts. Een klimpark staat garant voor beleving, uitdaging, avontuur en plezier. Klimparken zijn geschikt voor jong én oud!

De inrichting van het parcours van een klimpark kan geheel naar uw wensen worden samengesteld; een uitdagend en hoog parcours gecombineerd met een toegankelijk laag parcours; door te variëren met de hoogtes en moeilijkheidsgraad van hindernissen en materialen kunnen verschillende doelgroepen op één moment het klimparcours afleggen.

Om een klimpark uit te breiden kan er gekozen worden voor een aantal uitbreidingen op het parcours. Denk aan een adventure toren, een klimwand, een tokkelbaan / zipline of een powerfan.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een indoor- en outdoor klimpark

Klimbos
In tegenstelling tot een klimpark wordt bij een klimbos gebruik gemaakt van de aanwezige natuurelementen. Een klimbos staat garant voor een onuitwisbare beleving in een natuurlijke omgeving, geschikt voor jong én oud!  

Daar waar bij een klimpark enkel een open ruimte nodig is wordt bij een klimbos gebruik gemaakt van de aanwezige bomen. Vanzelfsprekend wordt voorafgaand aan het bouwen van een klimbos nagegaan welke bomen geschikt zijn voor het klimbos. Bij gebrek aan gezonde of geschikte bomen wordt gebruik gemaakt van houten palen welke volledig worden geïntegreerd in het natuurlijke aspect van het klimbos.

Bij het ontwerp van een klimbos kan de inrichting geheel naar uw wens worden samengesteld; een uitdagend en hoog parcours gecombineerd met een toegankelijk laag parcours; door te variëren met de hoogtes en moeilijkheidsgraad van hindernissen en materialen kunnen verschillende doelgroepen op één moment het klimparcours afleggen.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een outdoor klimbos

Klimmaterialen klimbossen en klimparken
OutdoorPro levert alle benodigde klimmaterialen van A-kwaliteit voor intensief gebruik. Hoofdzakelijk voeren wij de merken Petzl en Beal. Denk hierbij aan klimgordels, tokkelkatrollen, leeflijnen en helmen. Ook bieden wij u de mogelijkheid om leeflijnen op maat te bestellen, afhankelijk van de inrichting van het klimbos- of klimpark parcours.

OutdoorPro garandeert met deze merken A-kwaliteit, snelle leveringen en hoogstaande service.

OutdoorPro & Active Constructions
OutdoorPro werkt sinds enkele jaren samen met Active Constructions. Active Constructions bouwt kwalitatief hoogwaardige klimbossen en klimparken van hoge waliteit. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame materialen en technieken, waaronder een boomvriendelijk bevestigingssysteem. Door het gebruik van verschillende materialen en afwerkingtechnieken, kan Active Constructions elk klimpark of klimbos de gewenste uitstraling geven. Of het nou om een natuurlijke ‘look & feel’, een industriële setting of de complete thematisering gaat.

Alle door ACS gebouwde klimparken en klimbossen voldoen aan de geldende Europese veiligheidsnormen (EN 15567-01 en 02) en worden voor oplevering gekeurd en gecertificeerd

Meer informatie over Active Constructions vindt u terug op www.activeconstructions.eu 

Bekijk ook eens de promotievideo helemaal onderaan deze pagina!

 

Contact
Heeft u naar aanleiding van deze informatie vragen, interesse of behoefte aan advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze contactgegevens:

OutdoorPro
Denariusstraat 25 (klik hier voor een plattegrond / routebeschrijving)
4903RC Oosterhout (Nb)
Tel.: +31 (0) 76 5153788
Fax.: +31 (0) 76 5153789
E-mail: info@outdoorpro.nl

OutdoorPro is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Wilt u langskomen? Neem dan altijd van te voren contact met ons op.

 

Met sportieve groet,
 

Team OutdoorPro

Media & Downloads

Video's

Promo Active Constructions
Meer video's