• Op voorraad en voor 17:00 besteld? Morgen in huis!
  • Gratis verzenden voor orders boven de €30,-

Kano's, Kayak's en SUP

Assortiment watersport OutdoorPro
Graag vertellen wij u meer over het watersport assortiment van OutdoorPro.

Naast het ruime Petzl-assortiment, onze Beal klimtouwen, het aanbod aan boogschieten en de verschillende recreatieve sporten als Funtec beachvolleybal, discgolf, blaaspijpschieten, Garmin GPS-navigatie en Recta kompassen heeft OutdoorPro een selectie gemaakt van zeer duurzame Pelican kayak's, Pelican kano's en Pelican SUP's (Stand Up Paddle).

Ons assortiment van deze Pelican kayak's, kano's en SUP's hebben wij samengesteld met het oog op verhuur en groepsactiviteiten. De modellen kayak's, kano's en SUP's  van Pelican hebben zich bewezen als toegankelijke, degelijke ('hufterproof') en betaalbare producten voor verhuur en/of groepsactiviteiten.

Pelican Sit on Top kayak & Sit In kayak 
Binnen ons kayak-assortiment vindt u zogeheten "Sit on top" kayaks en "Sit in " kayaks.

Pelican "Sit on top"  kayak (klik hier voor een voorbeeld)
Bij een "Sit on top" kayak zit de gebruiker (de naam zegt het al)  bovenop de kayak. Dit type kayak van Pelican wordt vaak gebruikt voor de eerste vaartochten op zee maar is ook bijzonder geschikt voor gebruik / verhuur op rivieren en vlakke wateren. Het grote voordeel van een "Sit on top" kayak is het voorkomen van vast blijven zitten wanneer de kayak omslaat. Een leuke en relaxte manier van kayakken!

Naast een éénpersoons "Sit on top" kayak hebben we ook een model kayak van Pelican in ons assortiment welke geschikt is voor twee personen en een aantal modellen die speciaal zijn ontworpen voor kinderen. Het type kayak voor twee personen wordt ook wel een "tandem kayak" genoemd.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een Pelican Sit on top kayak:

Pelican "Sit in" kayak (klik hier voor een voorbeeld)
Bij een "Sit in" kayak zit de gebruiker (ook hier zegt de naam het al) ín de kayak. Het voordeel van dit type kayak is dat deze doormiddel van een spatzeil kan worden afgesloten. De "Sit in" kayaks zijn hierdoor beter schikt voor het varen op ruige zee of rivieren met stroomversnellingen. Het risico op blijven vastzitten bij deze kayak is groter dan bij de "Sit on top" kayak's, enige vaardigheid is dus vereist.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een Pelican Sit in kayak:

 

 

 

 

 

 

 

 

 Pelican Kano (klik hier voor een voorbeeld)
De Pelican kano uit ons assortiment is een zeer robuuste en ruime kano welke geschikt is voor 3 personen. Deze kano van Pelican is het ideale model voor ontspannen tochten door de natuur.

Hieronder ziet u een voorbeeld van een Pelican kano:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pelican SUP (Stand Up Paddle) (klik hier voor een voorbeeld)
SUP is een zeer toegankelijke en laagdrempelige vorm van watersport (overgewaaid vanuit het prachtige Hawaï)  waarbij men staand op een stabiel surf-board  met een lange peddel zich op het water kan voortbewegen. SUP staat dan ook voor "Stand Up Paddle". Het SUP'en op vlakke wateren en rivieren is een zeer ontspannende activiteit. SUP leent zich echter ook uitstekend voor wedstrijdvormen of voor toepassing op zee.

SUP wordt steeds populairder voor verhuur doordat men binnen enkele minuten de techniek beheerst. Ook voor kinderen zijn er speciale SUP's. De grotere modellen SUP's bieden voldoende stabiliteit om een kind zittend als passagier mee te laten varen.\

Hieronder ziet u een voorbeeld van een Peliocan SUP-board:

Accessoires watersport
Naast de Pelican kano's, kayak's en SUP's heeft OutdoorPro verschillende watersport-accessoires in het assortiment welke onmisbaar zijn bij het verhuren van kayak's, kano's en/of SUP-boards.

Peddels (klik hier voor de peddels van OutdoorPro)
OutdoorPro biedt u de keuze uit:

  • Een toerpeddel (steekpeddel) voor gebruik in kano's
  • Een dubbele kayakpeddel voor gebruik in "Sit in" kayaks en/of "Stit on top" kayaks
  • In lengte verstelbare SUP-Peddels voor volwassenen én kinderen


Zwemvesten (klik hier voor de zwemvesten van OutdoorPro)
OutdoorPro geeft u de keuze uit verschillende zwemvesten

  • Een zeer degelijk basismodel zwemvest
  • Een wat luxer model zwemvest met een hoger draagcomfort en afsluitbare ritsvakken


Wetsuit (klik hier voor het aanbod wetsuits van OutdoorPro)
Een wetsuit is onmisbaar op de koudere wateren, rivieren of zeeën. Een duurzaam unisex (geschikt voor mannen én vrouwen) model "Long John".

Drijftonnen (klik hier voor ons aanbod drijftonnen)
Verschillende maten drijftonnen om waardevolle spullen in op te bergen tijdens een tocht over het water. Zo voorkomt u dat spullen verloren gaan wanneer de kano of kayak omslaat.

Werplijn (klik hier voor ons aanbod aan werplijnen)
Werplijnen bieden uitkomst wanneer men op eigen kracht de oever niet meer kan bereiken. De werplijn wordt geadviseerd wanneer er gevaren wordt op ruige wateren.

Helm (klik hier voor ons aanbod helmen)
Een helm binnen de watersport wordt aangeraden wanneer men over ondiep water vaart. Wanneer een kayak of kano omslaat bestaat het risico op verwondingen aan het hoofd door rotsen en stenen.

Staffelkortingen
Speciaal voor de zakelijke eindgebruiker in de buitensport hanteren wij boven op de gebruikelijke staffelkortingen een zeer scherp zakelijk tarief.

Heeft u interesse in onze Pelican kayak's, kano's, SUP's of andere watersportaccessoires, neem dan direct contact met ons op zodat wij u geheel vrijblijvend een zakelijk voorstel kunnen doen.

Terug naar boven